VOOR SCHOLEN

Online open huis

365 dagen per jaar

24/7


De 3D tours van Digital Marketing Cafe zorgen ervoor dat  groep 8 leerlingen en hun ouders virtueel door de school heen kunnen lopen, hun toekomstige leeromgeving op eigen houtje kunnen ontdekken en naar de informatieve video’s kunnen kijken die in punten in de 3D tour geplaatst zijn. En dat allemaal op hun laptop, telefoon of ipad, gewoon vanaf de bank. Op deze manier zijn open dagen toch mogelijk. Voor een school is dit een eenmalige investering die jarenlang als onderscheidende en interactieve marketingtool gebruikt kan worden. De tour kan op verschillende manieren bekeken worden: via een voorgeprogrammeerde rondleiding, via plattegronden gegenereerd uit de tour of via het 3D model / poppenhuismodel. En je kunt virtueel door het gebouw heen wandelen.


 

3D Model

Plattegrond

3D Tour

Interactief

De 3D tour is een interactieve marketingtool. Op deze manier kunnen de nieuwe leerlingen en hun ouders de toekomstige leeromgeving op eigen houtje ontdekken.

Beschikbaar op elk apparaat

De 3D tour kan bekeken worden op elk apparaat, op elk moment van de dag. Telefoon, laptop en tablet.

Onderscheidend

De 3D tour is een marketingtool die je onderscheidt van de concurrent en een zeer positieve indruk achterlaat. 


 

'Points of interest'

Maak de tour voor jouw school nog aantrekkelijker, informatiever en interactiever door er 'points of interest' in te laten plaatsen. Dit zijn bolletjes die in verschillende kleuren op elke gewenste plek in de school kunnen worden geplaatst. Als de gebruiker op zo’n point of interest klikt, opent er een window waar een tekst, video, of link weergegeven kan worden. Gebruikelijk bij de tours voor scholen zijn video’s. Via deze video’s kunnen jullie onder andere de USP’s van de school uitlichten en leerlingen laten vertellen over hun ervaringen met de school, de manier van werken en de manier van onderwijs.

 

Enkele voorbeelden.


 


Neem vandaag nog contact op voor een nadere kennismaking, meer informatie of vraag een offerte op.


 

Info@digitalmarketingcafe.nl