SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Hét social media pakket voor de slimme ondernemer. De ondernemer die geen tijd, kennis of zin heeft om dit zelf te doen en zich wil focussen op de kernactiviteit van zijn of haar bedrijf.

Een ware investering in jouw bedrijf

“Een slimme ondernemer werkt niet in zijn bedrijf, maar aan zijn bedrijf.”

Het uitbesteden van de sociale media aan Digital Marketing Cafe is een ware investering in jouw bedrijf. Wij laten jouw online zichtbaarheid groeien naar hét perfecte digitale visitekaartje.

 

Voordelen gebruik social media

Het gebruik van social media voor jouw bedrijf brengt vele voordelen met zich mee:

 • Naamsbekendheid en imago. 
  • Social media platforms hebben een groot bereik. Hierdoor is het een goede mogelijkheid om de naamsbekendheid en het imago van jouw bedrijf te vergroten.
 • Klantcontact. 
  • De verschillende Social Media platforms zorgen ervoor dat jouw klanten op een eenvoudige en laagdrempelige manier contact met je op kunnen nemen. Ook zorgt social media voor meer betrokkenheid met je doelgroep.
 • Positionering. 
  • Social media is perfect geschikt om jouw merk te positioneren. De content op jouw social media vertelt als het ware jouw corporate story.
 • Sharing.
  • Berichten op social media kunnen eenvoudig en snel gedeeld worden op social media. Dit is een laagdrempelige manier van promotie voor jouw bedrijf. 

 

De één kiest voor een espresso, de ander voor een cappuccino. Zoveel smaken, zoveel mogelijkheden. Dat geldt ook voor ons. Samen maken wij een plan voor jouw online zichtbaarheid. Hoe wil jij je koffie?

Wij kunnen al je social media voor jouw bedrijf managen. We kunnen ook assisteren en tips geven waar nodig. 

Op maat gemaakte strategieën

Er zijn aanbieders van social media pakketten. Dit doen wij niet. Elke strategie wordt op maat gemaakt. Wij staan klaar om samen met jou te kijken welke doelen en resultaten jij op welke termijn wilt behalen en op deze manier de perfecte strategie te vinden die bij jou, jouw bedrijf en jouw budget past. 

 

Enkele voorbeelden van onze services

Wij werken met de volgende social media kanalen:

 • Instagram
 • Facebook

Content creation & management

Dit houdt in dat wij een op maat gemaakte social media strategie opstellen en aan de hand van deze strategie unieke content creëren die past bij jouw bedrijf. Deze content plannen we met een contentkalender en deze content plaatsen op de gekozen kanalen met het juiste bijschrift, de juiste emoji’s en de perfecte hashtags. Ook maken wij een maandelijkse analyse van de behaalde resultaten.

Social media beheer

Dit houdt in dat wij wekelijks de social media pagina(‘s) van jouw bedrijf nalopen,  optimaliseren en redigeren aan de hand van de nieuwste trends en inzichten.

Adverteren op social media

Wij zetten effectieve social media advertenties op, analyseren de resultaten en stellen de advertenties bij indien nodig. Adverteren op social media zorgt er voor dat jouw product of dienst direct onder de aandacht komt bij je doelgroep. 

Interactie met prospects en klanten

Wij zorgen ervoor dat alle vragen en reacties van klanten en/of prospects beantwoord worden. Dit zorgt voor meer klanttevredenheid en geeft net dat extra stukje service wat een (potentiële) klant nodig heeft. 

 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf. Nodig ons uit voor een kop koffie en een goed gesprek en dan nemen wij de mogelijkheden samen door.