SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Hét social media pakket voor de slimme ondernemer. De ondernemer die geen tijd, kennis of zin heeft om dit zelf te doen en zich wil focussen op de groei van zijn / haar bedrijf.

“Een slimme ondernemer werkt niet in zijn bedrijf, maar aan zijn bedrijf.”

Het uitbesteden van de sociale media aan Digital Marketing Cafe is een ware investering in jouw bedrijf. Wij laten jouw bedrijfspagina(‘s) groeien naar...

WEBDESIGN

Alles begint bij een goede, professionele website. Dit is hét platform waar klanten (nader) kennis maken met je onderneming en jouw diensten of producten. Een professionele website is een goede investering die zichzelf terugbetaalt.

"Het oog wil ook wat"

Digital Marketing Cafe zorgt voor...

3D TOURS & 3D MAPPING

Iedere onderneming wil door middel van professionele fotografie hun aanbod of locatie laten zien. Echter, de potentiële koper krijgt nooit voor 100% een goed beeld van statische foto’s. Daarom maakt Digital Marketing Cafe 3D tours van panden. (Denk aan: makelaardij, hotels, sportscholen, wellness centra, scholen en horeca)

FOTOGRAFIE

Zou jij ook graag willen dat jou foto's meer indruk maken op je doelgroep? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ook al is fotografie niet de kernactiviteit van het bedrijf, maak en gebruik ik voor iedere opdrachtgever tientallen foto's.